Hotel Aquarius Hotel Apartment Aparthotel 4* – Krit, Heraklion, Agia Pelagia

Hotel Aquarius Hotel Apartment Aparthotel 4* Krit, Heraklion, Agia Pelagia

Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...
Avionom
Predstavnik

Manji hotel, sa predivnom baštom i bazenom, prostrane sobe sa kuhinjom, prijatna atmosfera. Nedaleko od hotela su prodavnice, barovi, restorani, taverne. Idealan izbor za ekonomičan odmor.

Lokacija
Na 300m od mesta Agia Pelagia, 20km od međunarodnog aerodroma u Heraklionu.

Usluga
Noćenje sa doručkom (BED AND BREAKFAST),Najam (ROOM RATE),

Opis sobe
Ukupno 18 soba: Studios (40 m2), Apartments 1-Bedroom – 1 spavaća soba (48 m2), Apartment Exclusive (50-52 m2)
U sobama: kuhinja, sto, trpezarija, klima (uz doplatu na licu mesta), TV, sef (uz doplatu na licu mesta), kupatilo (tuš), mini frižider, telefon, balkon.
Apartment 1-Bedroom: dnevni boravak, odvojena spvaća soba sa bračnim krevetom ili 2 odvojena kreveta.
Apartment Exclusive: dnevni boravak, veliki balkon. U dnevnom boravku: kuhinja, trpezarijski sto, 2 odvojena kreveta. U spvaćoj sobi: bračni krevet ili 2 odvojena kreveta.

HOTELSKE USLUGE
Bazen sa slatkom vodom, okružen divnim vrtom
Parking
Sef uz doplatu na licu mesta

PLAŽA
Ležaljke uz doplatu na licu mesta
Peščana na 300 m
Suncobrani uz doplatu na licu mesta

RESTORANI I BAROVI
Bar snek bar

SADRŽAJ U SOBI
Balkon/terasa
Frižider
Klima uz doplatu na licu mesta
Kuhinja
Telefon
Tuš/kada tuš
TV

DODATNE INFORMACIJE
1 spavaća soba
Dozvoljen boravak za kućne ljubimce na upit – uz doplatu
Kreditne kartice Visa, MasterCard
Pogodnosti za osobe sa posebnim potrebama

Usluga

Najam (ROOM RATE)

Noćenje sa doručkom (BED AND BREAKFAST)

Švedski sto – samoposluživanje, izbor više jela.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.